INIȚIATIVELE NOASTRE

Asociația All Grow lucrează cu profesori și elevi din întreaga țară în cadrul a numeroase proiecte ce au ca scop comun realizarea de schimbare la nivel comunicat și echiparea elevilor și a profesorilor cu instrumentele, cunoștințele necesare.

Kids with Capes

CHANGE ARCHITECTS

Este inițiativa umbrelă a asociației noastre ce activează în domeniul educațional și utilizează metoda Design Thinking. Proiectul este deschis cadrelor didactice și elevilor din întreaga țară.

Virtual Meditation

CAMP VITUAL

Un camp vitual distractiv dedicat copiilor din clasele primare ce se desfășoară pe parcursul vacanțelor școlare. Participarea este gratuită dar se sugerează o donație. 

HOME EDITION

Este varianta online a activităților Change Architects unde activitățile au fost adapta pentru a putea fi implementate în mediul online și offline.

PROVOCAREA SUPER EROILOR

În perioada de pandemie am lansat un proiect nou Provocarea Super eroilor când copiii și-au construit propriul costum de super erou. Scopul este cultivarea rezilienței și a creativității. 

DESIGN FUTURES

Design Futures este un Proiect European Erasmus + la care suntem parteneri alături de Universitatea Tehnică din Eindhoven, Designathon Works, PACO, Stimuli și Aristotelio College. 

Friends Forever

IMPACT

PROFESORI

500+

ȘCOLI

450+

ELEVI

3.000+

O inițiativă a

Asociației All Grow. 

Telefon: +40  726 158 632 sau +1 404 610 3556

Email: info@allgrowconsulting.com                    

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook