INIȚIATIVELE NOASTRE

Asociația All Grow lucrează cu profesori și elevi din întreaga țară în cadrul a numeroase proiecte ce au ca scop comun realizarea de schimbare la nivel comunitar și echiparea elevilor și a profesorilor cu instrumentele, inspirația și cunoștințele necesare.

CHANGE ARCHITECTS

Este inițiativa umbrelă a asociației noastre ce activează în domeniul educațional și utilizează metoda Design Thinking. Proiectul este deschis cadrelor didactice și elevilor din întreaga țară.

Distance Learning

HOME EDITION

Este varianta online a activităților Change Architects unde activitățile au fost adaptate pentru a putea fi implementate în mediul online și offline.

CAMP VITUAL

Un camp vitual distractiv dedicat copiilor din clasele primare ce se desfășoară pe parcursul vacanțelor școlare. Participarea este gratuită dar se sugerează o donație. 

DESIGN FUTURES

Design Futures este un Proiect European Erasmus + la care suntem parteneri alături de Universitatea Tehnică din Eindhoven, Designathon Works, PACO, Stimuli și Aristotelio College. 

PROVOCAREA SUPER EROILOR

În perioada de pandemie am lansat un proiect nou ”Provocarea Super eroilor” când copiii și-au construit propriul costum de super erou. Scopul este cultivarea rezilienței și a creativității. 

Provocarea%20Super%20eroilor_edited.jpg

IMPACT

PROFESORI

300+

ELEVI

3000+

BENEFICIARI

6000+

MENTORI

25+

MEDIUL RURAL

50%

PROIECTE DE

SCHIMBARE

150+

RETENȚIA

PROFESORILOR

70%

ȘCOLI

300+

RAPOARTE ANUALE

ALTE RAPOARE

Evaluarea Satisfacției profesorilor

Evaluarea Nevoilor Tehnologice

 
 
Image by Priscilla Gyamfi

O inițiativă a

Asociației All Grow. 

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook

Meniu:

Telefon: +40  726 158 632 

Email: info@allgrowconsulting.com                    

Site realizat cu multă pasiune de echipa AllGrow 2020