Dandelion Leaves

DESPRE NOI

Asociația All Grow este o organizație dedicată generării de impact pozitiv în comunitățile din România. Filozofia noastră este bazată pe faptul că pentru a crește trebuie să  colaborăm, să avem încredere unii în ceilalți și să dezvoltăm inițiative ce răspund nevoilor reale.  

La nivel global Asociația All Grow este organizație soră a AllGrow Consulting LLC. 

CHANGE ARCHITECTS

SUSȚINĂTORI

FACILITATORI

COPII

Change Architects este inițiativa educațională a asociației AllGrow ce creează un ecosistem în care elevii devin arhitecții propriului viitor. 

Metoda de lucru combină metoda design thinking și antreprenoriatul social. Change Architects dezvoltă competențele secolului XXI, cum ar fi: gândirea critică, empatia, colaborarea, comunicarea, etc. Mai mult decât atât, prin activitățile din cadrul programului, copiii capătă încredere în ei înșiși, dar mai ales curajul de a genera schimbare.

Facilitatorii pot fi profesori sau educatori care aplică metodologia Design Thinking și creează un mediu favorabil prin care încurajează copiii și ideile acestora. Copiii participă la activitățile Change Architects în mod voluntar și se implică în rezolvarea problemelor identificate de ei. Susținătorii au rolul de a inspira copiii și de a introduce exemple pozitive în școli și în comunitate.

ECHIPA ALLGROW

MĂDĂLINA BOUROȘ

CALEB AMARAM

IOANA GHIMUȘ

ȘTEFANIA GUIU

IULIANA PANȚIRU

ANDREEA ISACHI

LUIZA OANA GLĂVAN

GEORGE BOUROS

IOANA-RUXANDRA COTRUȘ

O inițiativă a

Asociației All Grow. 

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook

Meniu:

Telefon: +40  726 158 632 

Email: info@allgrowconsulting.com                    

Site realizat cu multă pasiune de echipa AllGrow 2020