top of page

ALL 

GROW

Creștem cu toții!

Creștem cu toții!

Asociația All Grow este o organizație dedicată generării de impact pozitiv în comunitățile din România. Așa cum spune și numele nostru credem că pentru a crește (GROW) trebuie să colaborăm cu toții (ALL) să avem încredere unii în ceilalți și să dezvoltăm inițiative ce răspund nevoilor reale. 

INOVAȚIE SOCIALĂ

Inițiativa noastră principală este Change Architects ce are ca scop transformarea elevilor din spectatori în arhitecții propriului viitor prin antreprenoriat social și dezvoltare comunitară. În acest proces elevii își dezvoltă competențele secolului XXI printre care creativitate, gândire critică, comunicare, colaborare, rezolvare de probleme, inițiativă, leadership, etc.


Inovația adusă de noi în peisajul educațional este integrarea metodelor Design Thinking și Maker Education și realizarea unui ecosistem de schimbare ce are în centru elevii. Schimbarea este realizată de jos în sus la firul ierbii împreună cu un grup de profesori inovatori a căror eforturi au dus la nașterea unui comunități de inovații în educație.

Friends Forever

INIȚIATIVELE NOASTRE

Kids with Capes

Program educațional gratuit ce se defășoară pe parcursul anului școlar dedicat elevilor cu vârsta între 6 și 18 ani.

   CHANGE ARCHITECTS   

Scouting

Camp Virtual Online cu activități pe distractive și educative pe parcursul vacanțelor.

   CAMP VIRTUAL  

Virtual Meditation

Program educațional gratuit ce a fost adaptat condițiilor de pandemie dedicat dezvoltării rezilienței copiilor.

    HOME EDITION   

IMPACT

6000+

Beneficiari

3000+

Elevi

300+

Profesori

300+

Școli

150+

Proiecte 
CE SPUN PARTICIPANȚII

M-am bucurat foarte mult de această oportunitate de a învăța de la (echipa) Salvatorii Apei. Au o energie grozavă și vor să schimbe lumea. Sunt încântat că am pus umărul la am susțiunut transformarea ideilor în acțiuni. Îi încurajez să ducă la bun sfârșit toate proiectele în care sunt sau în care vor fi implicați. 

 

Matei, Mentor Școala Primară Vasile Conta, Iași

Programul Change Architects reprezintă oportunitatea de a arăta elevilor că stă în puterea lor de a face schimbarea pe care o doresc, de a -i determina să găsească cele mai creative soluţii şi de a -şi demonstra că nimic nu este imposibil de realizat. Însă cel mai important în acest proiect a fost faptul că nu au fost forţaţi să facă nimic din ce nu au vrut să facă, şi ca urmare au descoperit că au un rol şi ei în comunitate. Fiind psiholog a fost pe sufletul meu iincluderea laturii emoţionale în metodologia SIAC şi deviza finală "Şi eu pot!" care a demonstrat încă o dată forţa şi puterea minţii. Multumesc din suflet pentru o experienţă interesantă!!!Carmen – Profesoară Școala Gimnazială Ioan Opriș, Turda, Cluj

Am devenit mai curajoasă, mai optimistă și mai încrezătoare în tot ceea ce fac.

Elevă clasa a IV-a

Persoanele din jurul nostru cred mai mult în noi, deoarece au văzut că putem mai mult!

Elev clasa a VII-a

Ready for School
PARTENERI ȘI ARTICOLE
download (1).png
WhatsApp%20Image%202021-06-04%20at%205.0
DFC2014_Logo.png
70310435_10158935060453677_6756079712335
VSFA.jpeg
sc 9.jpg
download (2).png
RP.jpg
newsletter
bottom of page