top of page
Change Architects (1).png

INIȚIATIVELE NOASTRE

Asociația All Grow lucrează cu profesori și elevi din întreaga țară în cadrul a numeroase proiecte ce au ca scop comun realizarea de schimbare la nivel comunitar și echiparea elevilor și a profesorilor cu instrumentele, inspirația și cunoștințele necesare.

CHANGE ARCHITECTS

Este inițiativa umbrelă a asociației noastre ce activează în domeniul educațional și utilizează metoda Design Thinking. Proiectul este deschis cadrelor didactice și elevilor din întreaga țară.

Distance Learning

HOME EDITION

Este varianta online a activităților Change Architects unde activitățile au fost adaptate pentru a putea fi implementate în mediul online și offline.

Camp Virtual Logo.png

CAMP VITUAL

Un camp vitual distractiv dedicat copiilor din clasele primare ce se desfășoară pe parcursul vacanțelor școlare. Participarea este gratuită dar apreciem orice donație.

ȘCOALA NUCLEU SOCIAL

Este un proiect educațional derulat de Asociația All Grow cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.  Proiectul se adresează comunităților rurale insuficient deservite din județele Bacău, Brăila, Buzău, Galați și Vrancea. 

%C8%98coala%20Nucleu%20Social%20(1)_edit

IMPACT

PROFESORI

300+

ELEVI

3000+

BENEFICIARI

6000+

MENTORI

25+

MEDIUL RURAL

50%

PROIECTE DE

SCHIMBARE

150+

RETENȚIA

PROFESORILOR

70%

ȘCOLI

300+

Impact

PROVOCAREA SUPER EROILOR

În perioada de pandemie am lansat un proiect nou ”Provocarea Super eroilor” când copiii și-au construit propriul costum de super erou. Scopul proiectului este cultivarea rezilienței și a creativității. 

Provocarea%20Super%20eroilor_edited.jpg

DESIGN FUTURES

Design Futures este un Proiect European Erasmus + la care suntem parteneri alături de Universitatea Tehnică din Eindhoven, Designathon Works, PACO, Stimuli și Aristotelio College. 

_edited.jpg

RAPOARTE ANUALE

2018

2017

2019

ALTE RAPOARE

1.png

Evaluarea Satisfacției profesorilor

Mentor.png

Evaluarea Nevoilor Tehnologice

Image by Priscilla Gyamfi
bottom of page