CHANGE ARCHITECTS

Este ințiativă umbrelă a Asociației All Grow și are la bază metodologiile inovative Design Thinking și Maker Education. 

 

La nivelul elevilor această metodă duce la dezvoltarea competențelor secolului 21 și a Super Puterii de a Crea Schimbare! 

PARTICIPĂ

Programul Change Architects se desfășoară pe parcursul anului școlar 2020-2021. Cadrele didactice interesate să aplice metodologia Change Architects trebuie mai întâi să se înscrie.

Pașii de desfășurare sunt următorii:

După ce te-ai înscris, echipa noastră te va contacta pentru a te pregăti să aplici metodologia Change Architects.

PREGĂTEȘTE-TE

APLICĂ METODOLOGIA

TRIMITE PROIECTUL

Data limită:

15 IUNIE 2021

Data limită:

15 MAI 2021

Metodologia poate fi aplicată pe parcursul anului școlar.

AFIȘAREA REZULTATELOR

1 IULIE 2021

REGULAMENT

 

Inițiativa Change Architects este deschisă tuturor copiilor cu vârste între 6 și 18 ani. Pentru a participa la activități cadrele didactice trebuie mai întâi să înscrie școala lor putea participa. Perioada de înscriere se încheie pe 15 Mai 2021.  Activitățile cu elevii se pot desfășura pe întreaga durată a anului școlar, dar nu mai târziu de 15 Iunie 2021, data limită de trimitere a proiectelor și trebuie să aplice metodologia Change Architects.

Proiectele vor fi evaluate în perioada 15-30 Iunie 2021. Fiecare proiect va fi evaluat de o  echipă de experți și persoane pasionate de educație și antreprenoriat social din România și din străinătate.  Criteriile de evaluare a aplicației sunt aplicarea corectă a Metodologiei. Puncte suplimentare se vor acorda pentru inovare, creativitate, spirit de echipa și prezentare. 

Rezultatele vor fi afișate pe site-ul nostru pe data de 1 Iulie 2021. 

Succes tuturor!