top of page

PAUZA MARE

Un podcast ce pune pe prim plan vocea copiilor, pasiunile și preocupările lor.

Episodul 1. Sport

Oare ce importanta are sportul in ochii unui baiat de clasa a-2a? In acest episod Tudor ne impartaseste din pasiunea lui pentru fotbal intr-o discutie de-o pauza. Tot aici aflam rolul sportului in viata copiilor (si nu numai!) si care sunt motivele pentru care cateodata nu ne gasim timp de putina miscare zilnica. Enjoy!

Episodul 2. Artă 

Cine poate să creeze artă? Oare are aceasta vreo importanta? Ce inseamna arta din prisma unei fete de clasa a-2a aflati in acest episod, unde Olivia ne impartaseste din pasiunea ei pentru arta intr-o discutie de-o pauza. Tot aici aflam de ce nu mai au copiii timp de activitati artistice si care sunt motivele pentru care stresul creeaza mai mult decat o stare de moment. Enjoy!

Episodul 3. Importanța hobby-urilor

Ce sunt hobby-urile? Mai au acestea vreo importanta pentru copiii din ziua de azi? Dar pentru cei mari? In acest episod Miruna ne impartaseste care sunt pasiunile ei si de ce e important sa facem ce ne place macar cateva minutele pe zi. Tot aici aflam cum incurajeaza scoala practicarea hobby-urilor si ce se poate face mai bine, spus intr-un mod frumos si cald specific Mirunei. Enjoy!

bottom of page