top of page

Change Architects Home Edition

Transformăm provocările în oportunități

Astăzi peste 80% din elevii din întreaga lume nu mai merg la școală, această realitate ne provoacă să colaborăm, să fim creativi și să găsim soluții inovative rapide. Pe lângă sănătate și economie, educația este unul din domeniile cele mai afectate de această pandemie. Cadrele didactice din întreaga țară și din întreaga lume sunt provocate să lucreze cu elevii în spațiul virtual. Proiectul nostrul, Change Architects Home Edition, vine în ajutorul profesorilor și integrează activități online și offline prin care elevii vin cu soluții practice la probleme din jurul lor. Aceasta platforma creativă integrează utilizarea tehnologiei și învățarea experientiala ce contribuie la dezvoltarea gândirii critice, rezolvarea de probleme și creativitate.

Cu ajutorul metodelor inovative design thinking și makers education vom realiza activități educative ce provoacă elevii sa fie creativi, să gândească critic și să folosească tehnologia în scop educațional. Toate activitățile sunt gratuite și integrează învățare online cu cea offline cu scopul de a transforma aceasta provocare într-o oportunitate de inovare pe termen lung ce contribui semnificativ la transformarea procesului educațional.

Programul conține două ghiduri practice atât pentru elevii ce au acces la internet cât și cei ce nu au acces la tehnologie. În cadrul activităților elevii vor învăța despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă și vor construi un produs care să contribuie la rezolvarea acestora utilizând obiectele din jur, pe care altfel le-ar fi aruncat. Elevii vor realiza un scurt video cu prototipul lor, ce va fi postat pe social media sub un hashtag comun. La finalul pandemiei elevii care au lucrat offline vor prezenta toate produsele realizate sub forma unui science fair.

Proiectul Change Architect Home Edition se adresează copiilor cu vârste între 8 și 14 ani și este este finanțat de Kaufland prin programul Start ONG implementat de Asociația Act for Tomorrow.

​Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totala a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative

și grupurilor informale/ de inițiativa.

Asociația All Grow este o organizație dedicată generării de impact pozitiv în comunitățile din România. Filozofia noastră este bazată pe faptul că pentru a crește trebuie să colaborăm, să avem încredere unii în ceilalți și să dezvoltăm inițiative ce răspund nevoilor reale.

Etichete:

Postari recente
Arhiva
Follow Us
  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page