top of page

Scrierea Unei Scenete: Planul Covidului-19 de a distruge planeta care a eșuat ”tragic”, Școala GimnaProvocările identificate:

Teatrul

Soluțiile identificate:

-sa scrie o piesa de teatru care sa faca lumea sa zambeasca si sa aduca zambetul pe fata colegilor si celor ce o citesc.

Activitățile realizate de elevi:

-Fetita care a scris sceneta este o foarte buna actrita, obtinand mai multe premii la teatru scolar. Si-a scris propria sceneta cu gandul ca o va si interpreta.

Procesul de implementare a activităților:

Am parcurs toate etapele conform ghidului, apoi fiecare a trecut la finalizarea proiectului asa cum s-a gandit.

Aproape toti copiii au participat la primele etape, insa nu au mai trecut la faza de finalizare pentru ca se apropia finalul anului si nu au mai avut rabdare, unii au fost dusi la bunici si au ramas fara net, altii se pregatesc pentru examele de admitere in clasa a cincea.

Competențele dezvoltate de elevi:

Consider ca au exersat cooperarea, voluntariatul, implicarea, creativitatea, imaginatia, dorinta de a actiona pentru a imbunatati starea de fapt.

Planuri de viitor:

Abia astept ca in anul scolar urmator sa incep sa lucrez la nivelul 1 cu viitorii scolari. Sper ca voi putea!

Oportunități de îmbunătățire:

Cred ca ar fi putut sa se grupeze mai multi copii si sa realizeze un proiect asa cum au planificat la inceput. Daca e posibil, la anul, cand vor fi clasa a V-a am sa le propun sa continue sub coordonarea dirigintei.

Etichete:

Postari recente
Arhiva
Follow Us
  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page