Reciclăm, refolosim, cu produsele ne mândrim, Clubul Copiilor, Năsăud, Bistrița Năsăud

#reciclare #refolosire


Videoclipul proiectului poate fi văzut aici: https://gopro.com/v/62BWZOKJw5ymP

Provocările identificate:

Desi materialele sunt ieftine necesita timp pentru asamblare, iar unii dintre potentialii cumparatori le considera nimicuri, gunoi.

Soluțiile identificate:

Solutii: au fost oferite intai cadou, dupa care le-am propus celor angajati sa redirectioneze 2% din impozit catre clubul nostru.

Activitățile realizate de elevi:

Elevii au strans materialele necesare si au realizat diverse produse decorative, pe care apoi le-au vandut in cadrul unor targuri , sau le-au oferit cadou. Banii rezultati au fost folositi pentru procurarea unor accesorii, lipici si pentru mici cadouri la batrani, bunici si chiar pentru achizitionarea unui telefon performant in

vederea realizarii de clipuri publicitare.

Procesul de implementare a activităților:

S-a inceput cu realizarea de decoratiuni pentru Craciun, din lemn, sfoara si conuri, care au fost vandute la Targul de CRACIUN.

Apoi, s-a continuat cu realizarea de martisoare si felicitari de 8 martie. Oparte din martisoare au fost oferite parintilor si bunicilor, iar o parte au fost vandute si banii donati pentru copii cu dizabilitati

S-au realizat decoratiuni de Paste si ormamentale care au fost vandute la Targul de Paste , dar si pe internet, din banii rezultati achizitionandese un telefon si materiale pentru alte decoratiuni.

Competențele dezvoltate de elevi: