top of page

Camp Virtual Change Architects


In perioada 29-30 iulie a avut loc primul Camp Virtual. Aceasta tabara a fost initial programata sa aiba loc fizic dar pandemia nu ne-a permis sa facem acest lucru, de aceea ne-am adaptat si am realizat in premiera un camp virtual in totalitate online, la care au participat peste 50 de elevi si profesori din intreaga tara. Acest camp a fost dedicat tuturor elevilor ce au participat la programul Change Architects in anul scolar 2019-2020.

Campul a inclus prezentarile proiectelor de schimbare realizate de copii si ateliere facilitate de profesori inovatori ce au avut ca tema Fotografia, Autocunoasterea prin Desen, Pictura pe pietre si Dezvoltare personala. Pentru a recrea atmosfera de camp am avut si desteptarea de dimineata si focul de tabara cu cantat la chitara si povesti imaginate de copii. Participantii s-au distrat iar la final rezultatele ne-au surprins pe toti. Ne-am dat seama ca desi nu putem fi fizic intr-un camp, putem sa ne facem prieteni, sa ne distram si sa invatam chiar si online, asa cum ne-a mărturisit acest participant: ”A fost o experienta de neuitat. Mi-au placut toate activitatile pe care le-am facut in camp, insa in mod deosebit mi-a placut faptul ca am fost pusi la intamplare in camere virtuale diferite si asa ne-am putut face prieteni noi si ne-am putut cunoaste mai bine unii pe altii.”. Si parintii au fost placut impresionati de campul virtual si ne-au marturisit: ”Nou ca si continut, mult efort depus din partea organizatorilor, iar amabilitatea si rabdarea acestora a fost de nota 10. Au surprins unele idei de proiect, copiii au avut de invatat unii de la ceilalti atat din proiectele expuse cat si din atelierele parcurse. O experienta inedita, bravo!”

In luna august, Asociatia All Grow va desfasura un Camp Virtual (www.campvirtual.online) la care se pot inscrie copii cu varsta intre 6 si 14 ani. Pentru a participa la acest camp este nevoie de o donatie catre All Grow ce se transforma in credite ce permit accesul atat la atelierele profesorilor inovatori, dar si la activitatile zilnice- cum sunt desteptarea de dimineata si focul de tabara.

Asociatia All Grow este o organizatie dedicata generarii de impact pozitiv in comunitatile din Romania. Filozofia noastra este bazata pe faptul ca pentru a creste trebuie sa colaboram, sa avem incredere unii in ceilalti si sa dezvoltam initiative ce raspund nevoilor reale. Activitatile Change Architects isi doresc sa dea copiilor si tinerilor sansa sa descopere puterea lor de a crea viitorul si de a se transforma in agenti activi ai schimbarii prin antreprenoriat social si implicare comunitara. Aceasta initiativa foloseste metodele design thinking si maker education ce dezvolta increderea copiilor in propriile forte, empatia, competentele organizatorice si de comunicare, gandire critica si leadership – competente critice necesare pentru participarea activa a copiilor in societate si in viata profesionala de mai tarziu.

Date de contact:

Mădălina Bouroș - Președinte a Asociatiei All Grow

info@allgrowconsulting.com

+40 726 158 632

www.allgrowromania.org

Postari recente
Arhiva
Follow Us
  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page