top of page
DSC_7319.JPG

Când sprijini AllGrow, donația ta merge acolo unde nevoia este cea mai mare și unde, împreună, putem face cel mai mult bine.

Cum vrei să ne susții?

Transfer Bancar

Transferul bancar este cea mai ieftină metodă de a dona către noi, pentru că nu sunt percepute taxe de către platforma de donații.

Nume: Asociația  All Grow 

CUI: 38498132

Adresă: 278 Calea Odobesti, Campineanca, Vrancea

 RO74BTRLRONCRT0526214401

Donează cu cardul

Poți dona acum cu cardul direct către noi fără nici o taxă suplimentară cu ajutorul platformei EuPlătesc.

 

Poți dona o singură dată sau poți face donații recurente lunare. Oricum vei decide noi îți mulțumim.

Donează Materiale

Vrei să donezi rechizite, mobilier, echipamente tehnologice sau alte bunuri ce crezi ca ar fi utile școlilor și elevilor? Te rugăm să ne scrii pe adresa noastră info@allgrowconsulting.com pentru a vedea cine ar putea beneficia de ele și cum putem să le trimitem. 

Donează ziua de naștere

Vine ziua ta de naștere și vrei să o dedici cauzei noastre? Acum poți folosi Galantom pentru a construi o campanie de strângere de fonduri pentru AllGrow. Intră pe acest link pentru a afla mai multe.

ziduri7_edited.jpg
Performanțele elevilor din România sunt cu mult sub cele ale țărilor din regiune și OECD, iar în mediul rural situația este și mai drastică. (Sursa: Raport OECD 2021)
Cadrele didactice din România folosesc predarea centrată pe profesor de tipul expunerilor (învățare pasivă). Metodele adaptate nevoilor individuale ale elevilor și oferirea de feedback sunt mai puțin utilizate.​ (Sursa: Raport OECD 2021)
Folosind metoda Design Thinking, AllGrow vine în ajutorul cadrelor didactice să-și diversifice modul de lucra cu elevii și de a-i pregăti pentru un viitor din ce în ce mai incert și complex. Astfel construim un ecosistem unde copiii și tinerii își dezvoltă competențele și abilități necesare adaptării la acest mediu printre care menționăm gândirea critică, empatia, creativitatea, comunicarea și colaborarea, numite și competențe ale secolului XXI (Binkley, et al., 2010).
Activitățile noastre includ dezvoltarea de curriculum, pregătirea cadrelor didactice, construiea de comunități de schimb de bune practici, acces la resurse educaționale și conectarea cu mediul de afaceri și voluntari. Astfel avem o abordare sistemică și încercăm să oferim acces la informații, resurse și inspirația necesară pentru a realiza schimbarea. 
Nu putem face toate aceste lucruri singuri și avem nevoie de ajutorul tău să Creștem cu toții (AllGrow)!

Cum altfel pot contribui la schimbare?

Promovează
 

Dacă îți place ce facem și vrei să ne susții, am aprecia daca ne-ai promova activitatea în social media. Linkedin, Facebook, Instagram, your choice! 

Conectează
 

Dacă știi o organizație sau o persoană ce ar putea fi interesată de ceea ce facem noi, nu ezita să ne pui în contact. Un scurt email de prezentare poate fi începutul unei colaborări pe termen lung.

Devino Voluntar
 

Vrei să te alături echipei AllGrow și să duci lucrurile la alt nivel? Indiferent dacă ești la începutul carierei sau ai deja experiență, participă si tu la schimbare!

Redirecționează
3.5%

Poți redirecționa 3.5% din impozitul anual pe venituri din salarii către AllGrow.

Tot ce trebuie să faci este să completezi un document online și să-l trimiți către noi. Durează 5 minute, nu te costă nimic dar pe noi ne ajută foarte mult! 

Vă suntem recunoscători și vă mulțumim pentru susținere!

Ce se întâmplă cu donația mea?

Fiecare activitate dezvoltată de noi are în spate oameni pasionați ce au decis să dedice timp pentru aceste activități. Chiar dacă multe din activitățile noastre le desfășurăm cu voluntari avem nevoie și de susținere materială. Astfel putem să venim în sprijinul comunităților noastre cu servicii de calitate și profesionalism. Bugetul nostru este compus în principal din Cheltuieli directe, Cheltuieli cu personalul și Cheltuieli cu marketing și comunicarea. 

Echipa noastră se angajează să ofere transparență, comunicare recurentă și recunoștință tuturor celor ce au ales să ne susțină. Dacă vrei să afli mai multe și ai întrebări te rog să ne contactezi pe info@allgrowconsulting.com 

Pentru a afla mai multe te invităm să citește raportul nostru anual.

bottom of page