top of page

ROLE MODELS

 Proiectul Role Models își propune conectarea profesioniștilor din diverse domenii cu elevii pentru dezvoltarea unui simt critic și inovativ în privința alegerii carierei potrivite, și mai ales, a dezvoltării abilității de gândire critică în vederea alegerii carierei.

Folosind metoda Design Thinking facilitate de cadre didatice elevii au access la consiliere inovativă pentru a-și crea propriul drum în carieră. Astfel oferim elevilor posibilitatea de a-și lărgi orizontul în ceea ce privește cariera. Un element esențial este conectarea cu 1-2 profesioniști a căror carieră se aliniază cu interesele, hobby-urile, abilitățile sau preferințele de carieră ale elevilor (dacă există). Atunci când este posibil se poate face și job shadowing sau vizită la lucru​.

 

Cei ce vor să devină Role Models sunt invitați să intre pe pagina de Susținători la secțiunea Role Models.

Cadrele didactice interesate să ofere această oportunitate elevilor se pot înscrie mai jos începând cu 1 Noiembrie 2023.

Înscrie școala ta

​​ ”Simt că am ieșit din zona de confort pentru că nu am avut același tip de conversatie pe care le am în fiecare zi. Am descoperit cât de puternice poate fi sinceritatea și deschiderea atunci când poți să vorbești de la egal la egal cu oricine indiferent de vârstă și să discuți liber și să fii receptiv. Am rămas cu bucuria imensă că am un impact pozitiv. Până la urmă acesta era și scopul final.”

Role Model 

bottom of page