SUSȚINĂTORI

Dezvoltarea activităților noastre este strâns legată de colaborarea cu susținătorii. Ecosistemul nostru include părinți, profesori și susținători, atât persoane fizice cât și persoane private iar în centru sunt copiii. Credem că noi toți avem responsabilitatea de a face vocea copiilor auzită și să le oferim instrumentele și resursele necesare pentru a se transforme din spectatori în arhitecții propriului viitor. 

ECOSISTEMUL NOSTRU

SUSȚINĂTORI

PROFESORI

PĂRINȚI

ELEVI

CE FEL DE SUSȚINĂTOR VREI SĂ FII?

Cool%252520Girl_edited_edited_edited.jpg

MENTOR

4-5 sesiuni de 1h cu elevii online

Pe parcursul proiectului Change Architects mai exact la nivelurile 2 și 3 elevii primesc susținerea mentorului ce îi ajută să găsească singuri răspunsul la provocările proiectului lor. Pentru a fi un bun mentor este nevoie să ai încredere în capacitatea copiilor să creeze schimbare. Din acestă experiență vei fi expus la metoda design thinking și vei descoperi proiecte de schimbare realizare de elevi. În acest rol vei fi susținut de echipa noastră și de profesor. 

Cool%252520Girl_edited_edited_edited.jpg

EDUCATOR

1 sesiune de 1h cu elevii sau profesorii 

Poți să facilitezi un workshop într-un domeniu la care te pricepi și care poate fi util profesorilor sau elevilor.  Dacă ai experiență într-un domeniu important pentru dezvoltarea personală și profesională a elevilor și profesorilor ne-am bucura să facilităm transferul cunoștințelor de la tine în mediul educațional. 

Cool%2520Girl_edited_edited.jpg

ROLE MODEL

1 sesiune de 1h cu elevii online

65% din meseriile pe care elevii de azi le vor face încă nu s-au inventat. Pentru a face față acestor provocări elevii au nevoie să dobândească competențe critice și să fie inspirați. În acest sens vrem să aducem în ecosistemul elevilor persoane adulte care le vor vorbi despre traseul lor profesional și de ce competențe au ei nevoie la locul de muncă.

Young%20Man%20in%20Plaid_edited.jpg

CHANGEMAKER

Colaborare pe termen lung cu echipa All Grow online

Esti inspirat de ceea ce facem și vrei să te implici și să ne ajuți să creștem impactul activităților noastre. Hai în echipa noastră și poți deveni un changemaker. Vei dobândi competențe organizatorice, vei fi familiarizat cu metoda design thinking, dezvoltare comunitară și antreprenoriat social. 

INVESTITOR

Susține financiar sau printr-o donație in-kind

Vrei să susții activitatea noastră cu fonduri sau obiecte ce pot fi direcționate către operațiuni, fondul de inovate socială sau donații ce ajută la creșterea impactului proiectelor elevilor. Hai să ne auzim și sunt sigură că vom găsi varianta potrivită dorințelor tale de impact.

Image by Clark Tibbs