Trasformăm provocările în oportunități!

CHANGE ARCHITECTS HOME EDITION

Proiect adaptat Pandemiei COVID-19 pentru mediul online și offline

Astăzi peste 80% din elevii din întreaga lume nu mai merg la școala, această realitate ne provoaca să colaboram, să fim creativi și să găsim soluții inovative rapide. Pe lângă sănatate și economie, educația este unul din domeniile cele mai afectate de acestă pandemie. Cadrele didactice din întreaga țară și din întreaga lume sunt provocate să lucreze cu elevii in spatiul virtual.

 

Change Architects Home Edition vine în ajutorul profesorilor și integreaza activități prin care elevii vin cu soluții practice la probleme din jurul lor. Proiectul Change Architects Home Edition este finanțat de Kaufland prin programul Start ONG implementat de Asociația Act for Tomorrow. 

Programul se adresează copiilor cu vârste între 8 și 14 ani.

PARTICIPĂ

1

Dacă deja ai participat la Change Architects anul acesta ești înscris automat

DESCARCĂ GHIDUL

2

Pentru acest program am dezvoltat două ghiduri asemănătoare. Unul offline ce include activități individuale ce nu necesită internet și altul online în funcție de situația elevilor poți opta pentru unul dintre ele sau ambele.

URMĂREȘTE VIDEO

3

Pentru a clarifica eventuale întrebări am realizat acest video cu mai multe detalii.

IMPLEMENTARE

4

Pentru orice întrebare vă stăm la dispoziție la telefon, email și online. Echipa noastră de profesori inovatori vă va contacta pentru oferi sfaturi personalizate.

5

Proiectele se trimit până pe 15 IUNIE 2020 prin completarea formularului de trimitere a proiectului pe care îl poți descărca aici.

O inițiativă a

Asociației All Grow. 

Telefon: +40  726 158 632 sau +1 404 610 3556

Email: info@allgrowconsulting.com                    

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook