top of page

joi, 25 feb.

|

Online Event

Dezvoltarea creativității la clasă - activități practice

Un workshop pentru profesori concentrat pe creativitate și activitățile de la clasă. Un eveniment din seria de workshopuri gratuite ale Asociație All Grow sustinut de Irina Botezatu - Educator în cadrul programului MERCI (www.allgrowromania.org/sustinatori)

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Dezvoltarea creativității la clasă - activități practice
Dezvoltarea creativității la clasă - activități practice

Ora și locul

25 feb. 2021, 17:00 – 18:00

Online Event

Oaspeți

Despre eveniment

Despre Irina:

Profesional am lucrat 7 ani în sistemul de învățământ de stat și apoi am făcut tranzitia către mediul corporate, am început cu traininguri de limbi străine (franceză și engleză) iar în present activitatea mea se concentrează pe intevenții de învățare care să sustină dezvoltarea și performanța echipelor.

Sunt Senior Trainer pentru o echipă globala (EMEA, JAPAC, AMER), mă ocup de dezvoltarea, livrarea (atât în clasă cât și virtual) și măsurarea programelor de învățare, de la onboarding și programe pentru dezvoltarea competențelor cheie până la programe de leadership.

În voluntariat am facilitat sesiuni despre mentorat și colaborare pentru profesori și sesiuni pe diverse teme pentru organizații cum ar fi Școala de Valori, Global Dignity, Flex Alumni, Natie prin Educatie, etc.

Despre workshop: Obiective Implinite

-   Tipuri de activități și rolul lor

-   Structuri care facilitează crearea de activități care stimulează interactivitatea și angajamentul elevilor

-   Să construim propriile noaste activități și (dacă permite timpul) să le testam

Distribuie evenimentul

bottom of page