top of page

Persoane juridice

Persoanele juridice pot susține activitățile Asociației All Grow în diverse moduri ce sunt benefice atât pentru companie, cât și pentru Asociație și comunitățile unde lucrăm. Astfel avem diverse moduri în care o organizație poate decide să susțină activitățile noastre. Acestea sunt doar câteva exemple care au funcționat pentru noi,, dar fiecare organizație este diferită și suntem deschiși să explorăm împreună idei și inițiative câștig-câștig/win-win.

Redirecționează 20%

Dacă ai personalitate juridică poți redirecționa 20% din impozitul pe venit către Asociația AllGrow. Iată cum poți face acest lucru.

Legea sponsorizării și Codul fiscal permite oricărei microîntreprinderi sau companii să facă sponsorizări în limita a 20% din impozitul pe venit și să beneficieze de facilități fiscale, în anumite condiții prevăzute de lege.

01

La finalul fiecărui trimestru se calculează impozitul pe venit iar suma ce poate fi redistribuită nu trebuie să depășească procentul maxim de 20%. Pentru microîntreprinderi,  diferența de 80% din impozitul datorat se va vira către bugetul de stat.

02

Completează contractul de sponsorizare și trimite-l Asociației All Grow. Contractul poate fi descărcat de aici.

03

Vireză suma aferentă sponsorizării în contul Asociației AllGrow până în ultima zi a trimestrului în curs. Înregistratea sponsorizării în contabilitate.

04

Completează și trimite către ANAF Declarația 107 pentru toate sponsorizările efectuate în anul trecut până cel târziu în luna ianuarie a anului următor. 

ecc0a945-3d0b-4933-8ab1-260720104105.jpg

Implicare angajaților

Oportunități pentru angajații dvs. de a fi voluntari și de a contribui la o cauză dedicându-și timpul sau resursele. Aceasta poate fi o inițiativă pe tot parcursul anului sau un eveniment de o zi în comunitate. Este și o posibilitate de a-i motiva și de a crește satisficția cu angajatorul.

Redirecționează 20% 
 

Acum poți redirecționa 20% impozitul firmei pe venit. Puteți promova inițiativa noastră către angajații dvs. și aceștia să redirecționeze 3,5% din impozitul pe venit. Această activitate nu implică costuri pentru organizația ta. Mai jos este detaliat procesul de redirecționare a 20%

Proiect comunitar

Propuneți o provocare la care doriți să găsiți o soluție, iar noi îi putem mobiliza pe elevi să lucreze pentru a o rezolva. Elevii au idei incredibile out of the box și vă putem garanta că vă vor surprinde. Te-am facut curioasă?

Sponsorizează un proiect

Sponsorizează un proiect care îți place și ajută-ne să creștem impactul. Venim la tine cu un proiect care a fost testat pentru a crește șansele de succes și impactul. Ne-am asumat acest risc pentru că vă respectăm timpul și resursele.

Donație materiale

Sprijiniți grupurile existente de elevi și profesori pentru a avea acces la materiale didactice, rechizite școlare. Dacă ai mobilă, electronice sau alte materiale de care nu mai ai nevoie, suntem bucuroși să le găsim o nouă întrebuințare. 

Achiziționează un serviciu oferit de noi

Putem organiza o serie de ateliere pentru angajații dvs. despre design thinking, intraprenoriat și sustenabilitatea. Echipa noastră poate organiza evenimente și activități speciale în comunitatea dvs. ce au impact pe termen lung.

bottom of page