Noutăți de Noiembrie - Change Architects


Change Architects 2018 a fost primit cu căldură și entuziasm de cadrele didactice din întreaga țară.

În cele 5 săptămâni de când am reînceput programul avem peste 73 de profesori înscriși. Mulțumim tuturor cadrelor didactice pentru efortul și curajul dumneavoastră de a ajuta copiii să spună EU POT!


(dă click pe hartă pentru a vedea școlile înscrise)

 

CONFERINȚA DESIGN FOR CHANGE

În perioada 10-12 Noiembrie 2017 în Madrid, s-a desfășurat întâlnirea globală Design for Change la care au participat membrii din mai bine de 30 de țări. Un membru al echipei Change Architects a luat parte la această sărbătoare care a avut ca scop să aducă în prim plan super puterile copiilor. Am povestit participanților despre activitatea din România și proiectele realizate.


Echipa din Singapore a prezentat cum a dezvoltat o aplicație care să promoveze un stil de viață sănătos, cei din Danemarca au ilustrat o carte de povesti care să promoveze egalitatea de șansă, iar copii din Israel au creat o echipă de mentorat pentru cei din clasele mai mici care aveau nevoie de ajutor la diferite materii Sunt doar câteva din proiectele prezente la conferință.

Anul viitor în Noiembrie, conferința se va desfășura în Taiwan, China unde sperăm să trimitem o echipă de Change Architects din România.

 

PROIECTUL MERITO