top of page

Noutăți de Noiembrie - Change Architects


Change Architects 2018 a fost primit cu căldură și entuziasm de cadrele didactice din întreaga țară.

În cele 5 săptămâni de când am reînceput programul avem peste 73 de profesori înscriși. Mulțumim tuturor cadrelor didactice pentru efortul și curajul dumneavoastră de a ajuta copiii să spună EU POT!


(dă click pe hartă pentru a vedea școlile înscrise)

 

CONFERINȚA DESIGN FOR CHANGE

În perioada 10-12 Noiembrie 2017 în Madrid, s-a desfășurat întâlnirea globală Design for Change la care au participat membrii din mai bine de 30 de țări. Un membru al echipei Change Architects a luat parte la această sărbătoare care a avut ca scop să aducă în prim plan super puterile copiilor. Am povestit participanților despre activitatea din România și proiectele realizate.


Echipa din Singapore a prezentat cum a dezvoltat o aplicație care să promoveze un stil de viață sănătos, cei din Danemarca au ilustrat o carte de povesti care să promoveze egalitatea de șansă, iar copii din Israel au creat o echipă de mentorat pentru cei din clasele mai mici care aveau nevoie de ajutor la diferite materii Sunt doar câteva din proiectele prezente la conferință.

Anul viitor în Noiembrie, conferința se va desfășura în Taiwan, China unde sperăm să trimitem o echipă de Change Architects din România.

 

PROIECTUL MERITO


Anul acesta am început să colaboram cu Romanian Business Leaders (RBL) pentru a identifica și nominaliza profesorii model. Acest lucru arată că profesorii ce decid să ajute copiii să spună EU POT sunt printre cei mai inovatori și dedicați să creeze schimbări pozitive în viața copiilor și tinerilor.

În 2018 pe lângă participarea la Change Architects există și șansa de a fi nominalizat Proiectul MERITO.

 

PROGRAM NOU!!!


CHANGE ARCHITECTS Mentorship

MENTORSHIP

Mentorshipul este o activitate ce are avantaje bine cunoscute atât pentru mentor (adult) cât și pentru mentee (elev). Printre aceste beneficii se înnumără dezvoltarea socio-profesională, îmbunătățirea competențelor de comunicare dar și expunere la mediul profesional a elevilor și orientarea în carieră.

Mentorul are rolul unui ghid pentru elev, ce poate să îl ajute în a descoperi opțiunile de carieră și dezvoltare personală și profesională prin discuții periodice.

Programul este dedicat copiilor cu vârste între 12 și 18 ani ce au participat sau urmează să participe la programul Change Architects. Înscrierile sunt deschise până pe 31 Ianuarie 2018. Activitatea de mentorat se desfășoară timp de 6 luni (Martie - Septembrie 2018) la distanță și poate continua după cu acordul părților.

Înscrierea elevilor/mentee se face:

Dacă elevii nu pot completa formularul online puteți descărca aici formularul PDF ce trebuie completat și trimis la adresa noastră (info@allgrowconsulting.com)

 

Dacă sunteți interesat să deveniți mentor vă puteți înscrie:

Sperăm să avem cât mai mulți elevi și mentori înscriși ce vor spune EU POT!

Baftă multă tuturor!

 

Dacă crezi că pot fi și alti profesori interesați de Change Architects, acum poți să îi recomanzi AICI sau să le trimiți site-ul nostru www.allgrowromania.org


Îți mulțumim că ne ești alături și ajuți copiii să descopere puterea lor de a schimba lumea atunci când spun EU POT!

Îți stăm la dispoziție la telefon 0726 158 632 și pe email la info@allgrowconsulting.com

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți dă like paginii noastre de facebook

Numai bine,

Mădălina Bouroș

EU POT! ACUM POȚI ȘI TU!

Postari recente
Arhiva
Follow Us
  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page