Reciclare creativa-Echipa verde, Liceul Tehnologic Feldru

Elevii au lucrat in echipe de 2-4 elevi, au adunat materiale reciclabile din care au realizat obiecte decorative ( martisoare, tablouri, vaze pentru flori, suporturi, ghivece), o parte fiind donate unei asociatii caritabile, altele fiind vandute la scoala iar banii rezultati au fost donati pentru un copil bolnav din localitate si cateva au fost oprite pentru a decora sala de clasa.


Proiect facilitat de Pop Constanta.
Obiectivele de dezvolare durabilă abordate:
Lecții învățate din proiectul anterior

Elevii au invatat ca,,din nimic poti face arta si bani,,asa cum spun chiar ei.

Viziunea proiectului:

Vom continua proiectul colaborand cu asociatia caritabila din localitate pentru a ajuta si alte persoane aflate in necaz.Copii sunt nerabdatori sa facem cat mai multe obiecte din materiale reciclabile.


Beneficiarii proiectului:

Beneficiarii vor fi copii bolnavi si cu situatie materiala precara, din localitate si nu numai.Ei isi doresc sa isi ajute si colegii de clasa care nu isi permit sa achizitioneze cartele telefonice cu internet pentru a putea participa si ei la lectii online sau la cele de informatica, dar si rechizite haine.


Oportunitățile proiectului:

Materiale pentru reciclat vom gasi , iar realizarea obiectelor este doar o chestiune de vointa ,pe care elevii o au din plin. Vanzarea produselor este relativ usoara, elevii confectioneaza produsele si le pun la vanzare pe pagina de facebook a asociatiei caritabile care le vinde prin licitatie pentru a obtine cat mai multi bani si a pute