Familia AMA aduce ....un laptop! Școala Gimnaziala nr. 1 Vladesti, Argeș


Familia AMA aduce...un laptop este proiectul realizat de Amalia, Melania, Alexia și are ca temă aducerea unui laptop în sala de clasă. Fetele au gasit cauzele acestei probleme și au incercat sa gaseasca o rezolvare. Existenta laptopului este esentiala pentru clasă, deoarece va putea fi folosit la orele d ecurs, mai ales la cele de limbi straine, muzica, matematică. Activitățile au fost realizate cu ajutorul doamnei Ivan MihaelaEnumeră problemele identificate de elevi:

Lipsa unui laptop si a unor boxeStil de viață sănătos –mâncare sănătoasă și nu magazin în afara scoliiGhiozdane prea grele

Explică ce problemă a fost alesă să fie rezolvată și de ce.

Elevii au ales sa rezolve problema calculatorulu in sala de clasă din mai multe motive:

- este o problemă ușor de rezolvat fără a avea nevoie de sprijinul scolii sau de banii acesteia, care s epare că lipsesc cu desăvârșire.

- au putut sa aplice la competiția EDUCLICK prin care au cerut 10 calculatoare , care să fie folosite în sala de clasă de către toți elevii la toate orele de curs.

Ce persoane sunt cele mai afectate de această problemă? Ce îi deranjează pe ei?

Cei mai afectați sunt elevii, care nu pot sa folosească pentru orele de curs anumite informații pe car ele pot gasi online su care pentru acest proiect au trebuit sa apeleze la laptopuri aduse de acasa sau de la biblioteca comunală.

Timpul pierdut pentru a aduna aceste informații sau lipsa informației în momentul în care ai nevoie de ea sunt problemele cele mai mari.

Afectați sunt și profesorii care pot sa foloseasca tehnologia la clasă.


Enumeră toate soluțiile la care v-ați gândit.